Kodeord 1 til Sommarles

Sjå YouTube-filmen for å finna kodeord ein, eller kom til biblioteket.

Les meir »

Bli med på Sommarles 2020!

No er det tid for Sommarles 2020 - bli med då vel!

Les meir »
Bli med på Sommarles 2020!

Biblioteket opnar igjen!

Hovudbiblioteket opnar frå 25.mai, og Eikelandsosen bibliotek frå 03.juni. Takeaway-tenesta med bestill, hent og lever held fram dei dagane biblioteket er stengt, for dei som har behov for dette. Tenesta byrjar med forsiktig opning og vi utvidar tenestene etter kapasitet.

Biblioteket opnar igjen!

Så eit frø og haust det som gror

Ønsker du å ha tomatar i vinduskarmen, eigne kryddervekstar og poteter i hagen? I denne artikkelen handlar det mest om økologisk dyrking av vekstar ein kan ete, med tips frå bloggar og bøker du kan lese i Bokhylla til Nasjonalbiblioteket.

Så eit frø og haust det som gror

Skrivekonkurranse om miljø

Koronapandemien har vore katastrofal for mange, men har òg medført at klimagassutsleppa har gått ned. Kva tenker du om det? Vi inviterer barn og unge til skrivekonkurranse om miljø. Med på vegen får du skrivetips frå Ingelin Røssland.

Les meir »

Takeaway-bibliotek held fram, no er det mogleg å levera inn!

Treng du nytt lesestoff, eller har du lånt så mykje at du vil levera noko tilbake? Biblioteket er framleis stengt for besøk, men vi opnar no for at du kan levera viss du vil, og sjølvsagt henta nye lån.
Ingenting vert purra i den tida biblioteket er stengt.

Nedanfor kan du sjå korleis du går fram på Hovudbiblioteket i Os, og biblioteket i Eikelandsosen. Fortel gjerne om tenesta til familie, venar og kjende, så flest mogleg blir kjende med tilbodet!

Les meir »
Takeaway-bibliotek held fram, no er det mogleg å levera inn!

Å feire litteraturen

23. april er Verdas bokdag. Målet med dagen er å løfte fram boka og litteraturen. Her får du lesetips om litteraturen og livet, forfattar-favorittar og undring og diskusjon kring litteratur. Tipsa er tilgjengeleg i Nasjonalbiblioteket si digitale bokhylle og andre opne kjelder.

Å feire litteraturen

Take-away biblioteket held fram

Til våre lånarar
Vi gler oss til vi kan opne dørene att, men i mellomtida ...
Bruk gjerne «Klikk-og-hent»-løysinga vår for å låne fysiske bøker.

Take-away biblioteket held fram

Påskemoro i Bjørnafjorden

Løs ulike oppgåver, og bli med i konkurransane til Kultureininga og påskelabyrinten til Bjørnafjorden kommune!

Påskemoro i Bjørnafjorden