Påskekonkurransar i Bjørnafjorden

Bli med på Kultureininga sine konkurransar i påsken!

Påskekonkurransar i Bjørnafjorden

Gratis spelbibliotek på nettet

Spelintereserte bibliotekarar ved Bergen offentlege bibliotek har samla mange spel som du kan spele gratis på nettet eller mobilen. Her finns spel av alle typar og for alle aldre.

Gratis spelbibliotek på nettet

Lån ei fysisk bok via vår «klikk og hent» løysing.

Det er mange som ønskjer seg ei fysisk bok eller to i desse tider, derfor vil biblioteket opne for klikk og hent nokre dagar denne veka.

Les meir »
Lån ei fysisk bok via vår «klikk og hent» løysing.

Digitalt nasjonalt lånekort

Få tilgang til dei digitale tenestene til biblioteket medan vi er stengt for publikum.

Digitalt nasjonalt lånekort

«Operasjon Radius» av Jørn Lier Horst

I dag har eg lest "Operasjon Radius" av Jørn Lier Horst. Du finn den både som bok og lydbok i bookbites.

Ope online sjakkturnering

Sjakk og samfunn inviterer alle til ope sjakkturnering på nettet i morgon kl. 12-14.

Ope online sjakkturnering

Norli Junior innviter alle skuleklassar til Lesekonkuranse

Alle lærarar, her kjem ein utfordring til klassen dykkar!

Det er fortset lenge til Sommarles, men Norli Junior startar opp ein lesekonkurranse for barna som er i heime og kjedar seg. Her kan klassar og skular konkurrer mot kvarandre i å lese flest bøker. Konkurransen pågår til 30. april.

Les meir »

Ein god latter forlenger livet

Det kjem mange alvorlege og skremmande beskjeder no om dagen. For å veie opp for disse kan ein trenge noko å le av. Som å lese Humorboka av Terje Torkildsen på Bookbites.